Nöjda kunder och partners

Kundreferenser

Anna Larsson Alingsås - Med hjälp av ritning och arbetsbeskrivning blev det som tidigare kändes oövervinnerligt ett enkelt arbete. När allt blir riktigt gjort från grunden blir fortsättningen både enkel, rolig och rogivande.

Ann-Christine o Per Hedlund Alingsås - Vi har inte någon större kunskap om hur man anlägger en trädgård och kanske inte dom ”gröna” fingrar som krävs för att lyckas med sin trädgård. Vi har en trädgård som både är naturtomt och trädgårdstomt så långt man vill. Efter att vi fått en ritning från Trädgårdslust har vi fått en struktur på vad vi kan göra vilket gjort att vi inte bara åker och köper en buske eller blomma som ser trevlig ut som kanske inte passar in hos oss eller kanske t.o.m. inte trivs i den miljön vi har. När vi fick ritningen satte vi igång direkt med att flytta en del plantor och buskar, vi köpte flera nya växter som nu håller på att växa till sig. Vi har fått ny inspiration att jobba i trädgården i den takt vi själva har lust till och vi ser redan hur den förändras från år till år. Vi har sedan vi fick ritningen för ett år sedan har vi kanske gjort ¼-del av ritningen och vi känner ingen stress att göra det färdigt utan gör det vi har tid och ork för varje säsong, kanske 3-6 år så får vi se vad som växer fram.
Det bästa med att få råd från experter är att vi kan jobba hårt med små delmål och sedan kan vi sitta på altanen och bara njuta av förändringarna. Gör som vi – fixa en ritning och få lugn och ro! Per o Anki Lovik

Rolf o Britt-Marie Thesslin Alingsås - Vi tycker det har varit bra att ha en plan att utgå ifrån, det känns tryggt att ha en grund att utgå ifrån, som man vet fungerar, så man kan fortsätta att utveckla på egen hand.

Ros-Marie och Kent Johansson Gräfsnäs -Vi bor på Plantskolevägen!!! Så ironiskt! Bostadsområdet hade varit en plantskola men vad vi inte visste var att just vår tomt hade så dålig jord så det enda den dög till var att slänga stenar och annat skräp på. Vi försökte under 20 år och i många olika omgångar anlägga trädgården men allt eftersom planteringar dog och spadar gick sönder gav vi upp. När vi kom i kontakt med Trädgårdslust hade vi ganska svaga förhoppningar om att med de små förändringar och arbetsinsatser de berättade om kunna få den trivsamma trädgård vi alltid önskat. Med hjälp av ritning och beskrivning, där det klart och tydligt framgick vad vi behövde göra, så gick arbetet som en dans. Och vilken trädgård det blev! Fortfarande, efter sju år, känner jag varje gång jag kommer hem att ”vilken fin trädgård jag har”. Det som tidigare var ett stressmoment, är nu en lugn oas att hämta kraft från. Då grundarbetet blev så välgjort så krävs knappt något underhållsarbete. Nu fortsätter vi i lugn takt att anlägga ytterligare områden av tomten då vi i samband med samarbetet med Trädgårdslust fick ett nytt intresse samt lust och glädje till trädgårdsarbete.

Lena o Kent Schagerlind
Eva Eckerlid o Tomas Karlsson Alingsås
Kerstin Stråhle Billdal
Cora & Björn Magnusson Alingsås
Maria o Anders Fredriksson Sävedalen
Jessica Ahlgren Alingsås
Mats Alm o Josefine Werner Alingsås
Inger Lundqvist o Kent Kling Jordala
Sara o PO Häggström Vårgårda
Anette o. Lennart Dahlqvist Alingsås
Inger Nedergården, Tollered
Sari Kettunen Johansson Stenkullen
Magnus von Brömsen Alingsås
Maria Andersson, Vårgårda
Ulf Lennartsson, Hulabäck
Lena Flyborg, Lerum
Jonas o Karolina Lundgren Floda
Monica Svensson o Carl-Johan Åstrand
Lasse o Marie Jansson Landvetter
Malin o Niclas Tillmar Norsesund
Elisabeth o Mats Lennevi Tollered
Christina Bruhn o Jimmie Svensson Alingsås
Pia & Roger Albinsson Alingsås
Marianne Andersson Magra
Cornelia Schmidt, Göteborg
Cecilia o Mattias Reintz Norsesund
Birgitta o Peter Johansson Alingsås
Lena-Marie Jensen Västra Bodarne
Catarina Hagwall, Alingsås
Dennis o Maria Blomstervall, Smögen

Samarbetspartners

Garden Lights
garden light
Tel 0322-936 50 | gardenlights.se

Studio Alice
studio alice
Tel 0702-212 495 | studioalice.se

Fastighetsbyrån Alingsås
Tel. 0322-170 25 | fastighetsbyran.se

Kicki Grane Inredning & Miljö
0738-34 14 52 | www.kickigrane.se

Anna-Lena & Ann-Christin
Det är vi som är Trädgårdslust!
Anna-Lena Pettersson & Ann-Christin Lorentzon