Villaträdgård i Gräfsnäs

En anonym trädgård gjordes om till en lustfylld dito. Ny uppfart, ett nytt större blomsterland och en skön plats i solen skapades, nu är lusten väckt så nästa steg blir grönsaksland och baksidan.

Rose-Marie säger: Med hjälp av ritning och arbetsbeskrivning blev det som tidigare kändes oövervinnerligt ett enkelt arbete. När allt blir riktigt gjort från grunden blir fortsättningen både enkel, rolig och rogivande.
· Sju år efter samarbetet med Trädgårdslust tänker jag fortfarande varje dag jag kommer hem – ”Vilken fin trädgård jag har!”
· Det som tidigare var ett stressmoment, är nu en lugn oas att hämta kraft från. Att trädgårdsarbete dessutom blev ett nytt intresse blev bara en bonus.
· Det bästa med att få hjälp var att vi äntligen fick en trädgård som vi tyckte om att vara i, eller, att ögat får se allt det vackra i min allra närmaste närhet, eller, att själen har en stilla vacker plats att vila och återhämta sig i, eller, att ett nytt intresse upptäcktes, eller, att alltid i återträffar med Anki och Anna-Lena ha massor att prata om och utbyta erfarenhet med, tillsammans med dessa trevliga, kompetenta och generösa Trädgårdslustkvinnor!

Infarten före

Blomsterlandet före

Villatomt före Gr

Landets nya form är utlagd

Nya landet år 1

Nya landet 2 Gr

Villatomt efter 1 år Gr

Solplatsen

Kreativ fortsättning Gr