Vad kan vi göra för din trädgård?

Vi kan hjälpa dig med din trägård på flera olika nivåer:

• En och en halv timmas konsultation inkl. trädgårdsdesign, rådgivning och skötsel.


Trädgårdsdesign - Inventering av dina krav och idéer och möjligheter resulterar i en plan och dokumentation i form av växtlista och åtgärdsförslag. Du får förslag på hur du kan förändra din trädgård efter dina behov och intressen, tillvägagångssätt och vilka växter som trivs var, materialval och jordförbättring, Du kan som tillval få en akvarellmålad inspirationsskiss i färg.

• Vi fixar till din trädgård inför en försäljning av bostaden.
• Vi kan hjälpa dig handla upp växterna och kontrollera leveransen.
• Vi kan samordna om du köper hela arbetet av någon entreprenör, och vi kan hjälpa dig med att ta in offerter på ett sådant jobb.
• Vi kan slutligen ge dig en totalentreprenad till fast pris på hela arbete.

• Vi erbjuder även kurser i Trägårdsdesign.
Med hjälp av enkla tips och idéer visar vi dig vad som är viktigt att tänka på när du skapar din trädgård. Du kommer bland annat att får lära dig att med rätt växt på rätt plats i rätt jord så är man halvvägs.Trädgårdsdesign är inte bara växter -  det handlar om att skapa en trivsam helhet och att ha rätt förväntningar både på trädgården och din egen insats.
Vi håller nybörjar- och fortsättningskurser antingen 5 gånger 3 timmar kvällstid eller helgkurser min. 5 deltagare, mer info om kurserna hittar du på vår Facebooksida.

Aktuella kursdatum hösten 2018:    Fortsättningskurs inkl. studiebesök 5 gånger med start 13 september Pris: 1 995 kr inkl. fika.


Trädgårdstrappa och rost

Vad det kostar

För de tre första momenten – tillämpar vi fast pris så du från början vet vad det kommer att kosta –från 2 500 kronor och uppåt. Slutsumman beror alltid på vilka krav du har, och hur stor din tomt är. Väljer du att fortsätta från konsultation till trädgårdsdesign dras 50% av kostnaden för konsultationen av i priset. Du får alltid fast offert på de övriga momenten.

Konsultation 1,5 timma: 2 500 kr

Trädgårdsdesign, rabatt, balkong och terrass, max 50 m2: 4.500 kr
Trädgårdsdesign, upp till 3 000 m2 villatomt: 14 950 kr
Trädgårdsdesign, över 3000 m2 större villatomt: 19 900 kr
Inspirationsskiss akvarell: 1 600 kr

Företag, offentlig miljö, parkanläggning: Fråga efter offert.

Föreläsningar och kurser: Fråga efter offert.

Färdig trädgård

Vi ger dig ett detaljerat förslag på hela trädgårdens utformning med växtlistor, materialval och entreprenad. Alla kostnader inkluderade – begär offert.

Kontakta oss innan du sätter spaden i marken

Det kostar inget och du förbinder dig inte för något

Du kan också ringa oss om du har frågor: Ann-Christin: 073-739 00 32 eller Anna-Lena: 073-739 00 36